Mnogo se bolje osećam uz PRIMED 7

U novembru 2018. dijagnostikovan mi je Hashimoto – uspren rad štitne žlezde..rezultati TSH, T3 i T4 su mi bili prilično loši i endokrinolog mi je preporučio, uz odrešeni način ishrane i života i adekvatnu terapiju tabletama. Istog dana sam na internetu pronašla komentare i iskustva prezadovoljnih korisnika PRIMED 7 ,koja su bila više nego odlična i odlučila da počnem i njega uporedo da koristim.

Ujutru kada se probudim prvo popijem lek, pa onda nakon pola sata PRIMED 7.

Mogu vam reći, od novembra 2018 kada sam počela koristiti PRIMED 7 zajedno sa lekovima, do decembra 2018 moji rezultati su skroz u normali ali sam ja i dalje nastavila sa primenom preparata do dana današnjeg. Osecam se mnogo bolje, već nakon mesec dana, raspoloženija sam.

Izvesno vreme sam imala i izraženu promuklost, koja se značajno smanjila. Vidim promene i na koži, kosi i noktima. Upravo sam pri kraju 4. teglice ovog čarobnog preparata koji od sveg srca preporučujem svima sa zdravstvenim problemom koji sam imala tj. Hashimoto..

Svoje iskustvo sa PRIMED-om 7 rado pricam svojim prijateljima, kolegama, poznanicima… Meni je pomoglo a sigurna sam da će i vama..

S poštovanjem,

Snežana Plavšić

Zemun

PORUČITE PRIMED 7 ONLINE: http://primed7.hashimoto.rs/

PRIMED 7 je prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepturi, na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 7  povoljno deluje na otpornost organizma, a preporučuje se i osobama sa oslabljenom funkcijom štitaste žlezde (Hashimoto tireoiditis ili neki drugi proces koji uzrokuje oslabljenu funkciju štitaste žlezde).