PRIMED 7 je rešio moje zdravstvene probleme!

„Moje ime je Zorica Jovanović i imam 37 godina. Unazad već 8 godina sam imala zdravstvene tegobe koje sam pripisivala anemiji. Javljali su mi se simptomi poput ubrzanog rada srca, nesanice, tresle su mi se ruke, osećala sam često gušenje i knedlu u grlu. Nakod prvog porođaja, tačnije godinu dana posle njega, svi moji simptomi su se još dodatno pogoršali. Zdravstveno stanje mi je bilo dosta lošije nego inače. Rešila sam da krenem sa ispitivanjima. Doktorka mi je između ostalog uradila i analize za štitnu žlezdu, koje su pokazale da su mi antitela povećana. Upućena sam na VMA radi odrađivanja još nekih dodatnih analiza gde mi je ustanovljeno da bolujem od hipotireozne žlezde. Na ovoj klinici su mi odredili terapiju Eutiroksom i zakazali kontrolu.

Problem je bio što je meni TSH jako varirao, išao je čak i do 37. I pored takvih nalaza, meni od leka koji su mi propisali nije bilo dobro. Variranje TSH je bilo toliko da lekari nisu mogli da određe odgovarajuću dozu leka. Često se dešavalo da kada popijem lek, ne bude mi dobro, imala sam vrtoglavice, mučnine, povraćanje, preznojavanje, nisam mogla da hodam. I pored velike volje da izguram sa ovom terapijom, ja sam morala da prekinem sa njenom upotrebom, mom organizmu nikako nije prijala.

Prijatelji koji su znali za PRIMED preparate su me posavetovali da vas kontaktiram u nadi da ćete imati nešto da preporučite za moje zdravstvene probleme. Izbor je pao na preparat PRIMED 7, koji je namenjen osobama koje pate od smanjene funkcije štitaste žlezde.

Od kada koristim PRIMED 7, osećam se mnogo bolje. Dok ga koristim, aritmije su se smanjile, gotovo da ih više nema, imam više energije, mnogo bolje spavam, lakše se krećem. Na poslednjoj kontroli TSH mi je pao na 8. Znam da mi PRIMED 7 pomaže, jer čim prekinem da ga koristim, aritmije se ponovo vraćaju. Uz preparat čak i po dva meseca nemam problema te vrste.

Zaista sam zahvalna PRIMED-u, pomogao mi je da se mnogo bolje i zdravije osećam!“

PRIMED 7 je prirodni preparat napravljen po proverenoj recepturi na bazi meda i ekstrakta nezrelih plodova oraha. Sadrži očuvane sastojke nezrelih plodova oraha koji su u tradicionalnoj etnokulturi Balkana cenjeni kao izvor visokovrednih hranljivih i aktivnih fitosastojaka.