p7

Simptomi u vidu gušenja, osećaja napetosti, brzog zamaranja, pospanosti i malaksalosti su nestali

Slavica Ivanović iz Kikinde, 32 godine , udata sa dvoje dece, ekonomista po zanimanju, nakon druge trudnoće koja je bila problematična, došlo je do poremećaja u vidu povećane štitne žlezde, gušenja, učestalog osećaja napetosti ali i brzog zamaranja, pospanosti i malaksalosti.

Nakon ultrazvučnog pregleda štitne žlezde i analize krvne slike sa hormonalnim statusom uočeni su noduli na štitnoj žlezdi sa hipofunkcijom žlezde (T3- i T4-) nakon toga, lekar joj je propisao Eutirox i nakon par analiza došlo je do poboljšanja, ali ne značajnijeg.

Pacijentkinja se javlja Cortex Labsu i u konsultaciji sa doktorom Vladimirom Petrovićem koji je deo tima, dobija preporuke da uzima Primed 7 ujutru i uveče po jednu kašičicu.

Nakon samo dva i po meseca hormonski status se normalizovao (T3- i T4-) prestala su gušenja, pacijentkinja se oseća vedrije i ornija je za svakodnevne poslove i obaveze.

Uz to ovaj preparat je odličan imuno stimulator pa je samim tim njeno zdravstveno stanje u potpunosti podignuto na viši nivo.

primed 7

Šta je PRIMED 7 Tiromed i kome je namenjen?

PRIMED 7 Tiromed je prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepturi, na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

Upotreba PRIMED 7 preparata se preporučuje u slučaju potrebe za nadoknadom joda, naročito kod osoba sa oslabljenom funkcijom štitaste žlezde.

Kako deluje PRIMED 7 Tiromed?

Prirodan sastav preparata obezbeđuje dobru apsorpciju i iskorišćenost aktivnih sastojaka. Svakodnevnom upotrebom PRIMED 7 preparata obezbeđuje se optimalan dnevni unos joda.
Blagotvorno deluje na simptome koji prate smanjenu funkciju štitaste žlezde, kao dopuna osnovnoj terapiji.

PORUČITE VAŠ PRIMED 7 tiromed