Kako sam regulisala smanjenu funkciju štitne žlezde

Vera Ješić, 49 godina iz Sremske Kamenice koristila je preparat Primed 7 tiromed i ima pozitivno iskustvo.

Gospođa Vera je pre četiri godine počela da oseća neprijatne simptome poput lupanja srca, nervoze, malaksalosti, oscilacija u telesnoj težini. Stanje organizma u celosti je bilo jako loše.

Rezultati analiza hormona štitne žlezde su ukazivali na smanjenu funkciju žlezde.

Na osnovu toga određena joj je terapija Eutirox. Nažalost, uvidela je da joj ordinirana terapija uopšte ne prija, čak se pojavila alergija na pomenuti lek. Jedina nada koja joj je ostala bila je da potraži neki prirodni preparat.

Uz pomoć interneta i časopisa koji se bave lečenjem biljkama pronašla je preparat Primed 7 tiromed i krenula sa njegovim korišćenjem.

Nakon tri meseca konzumiranja preparata hormoni štitne žlezde su krenuli da se normalizuju.

Na savet doktorke nastavila je da uzima preparat kontinuirano u trajanju od tri godine. Na svim kontrolama kao i na poslednjoj hormoni su joj u granicama normale i jako se dobro oseća.

primed7-za-sajt

Šta je PRIMED 7 Tiromed i kome je namenjen?

PRIMED 7 Tiromed je prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepturi, na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

Upotreba PRIMED 7 preparata se preporučuje u slučaju potrebe za nadoknadom joda, naročito kod osoba sa oslabljenom funkcijom štitaste žlezde.

Kako deluje PRIMED 7 Tiromed?

Prirodan sastav preparata obezbeđuje dobru apsorpciju i iskorišćenost aktivnih sastojaka. Svakodnevnom upotrebom PRIMED 7 preparata obezbeđuje se optimalan dnevni unos joda.
Blagotvorno deluje na simptome koji prate smanjenu funkciju štitaste žlezde, kao dopuna osnovnoj terapiji.

PORUČITE VAŠ PRIMED 7 tiromed

Pogledajte video svedočenje korisnika PRIMED 7 preparata – Anastasije Stanić

PORUČITE VAŠ PRIMED 7 tiromed