PRIMED 7 mi je ponovo pomogao!

Naša korisnica Marica Gužvić je podelila svoje iskustvo sa upotrebom preparata PRIMED 7 pre 2 godine.
Kako i inače pratimo iskustva naših vernih korisnika, bilo nam je drago kada nam se Marica ponovo obratila i podelila nove informacije sa nama.

Ispovest naše korisnice PRIMED 7 preparata iz 2017.

PRIMED 7 koristim dva mjeseca. Imam probleme sa štitnom žlijezdom i već tri godine koristim lekove. Tablete sam redovno uzimala po upustvu, međutim i pored toga nalazi nisu bili u redu.

Za preparat PRIMED 7 sam saznala preko interneta i rješila da ga pokušam koristiti kao dopunu tabletama. Posle prvog meseca upotrebe PRIMED 7 osjetila sam poboljšanje a nakon drugog meseca nalazi su bili u granici normalnih vrednosti. Nastaviću da koristim preparat PRIMED 7 i preporučujem svima koji imaju isti problem sa štitnom žlijezdom (umanjen rad štitne žlijezde) da poruče preparat, neće se pokajati.

Hvala.

Marica Gužvić

Šekovići, BiH

Nakon pauze, Marica je ponovo počela da koristi PRIMED 7:

Moja dijagnoza je Hashimoto tireoiditis, zbog kog pijem lekove.

PRIMED 7 sam koristila tri mjeseca pre 2-3 godine, i nalazi su bili dobri, pa sam napravila pauzu. Međutim, nakon godinu dana nekorišćenja, kada sam uradila analize, nalazi su opet bili loši. Tegobe koje su se javile su bile vrtoglavica, nervoza, napetost. Zbog nedostatka joda mi se počela sušiti štitna žlijezda.

Zato sam ponovo počela da koristim PRIMED 7, evo već drugi mjesec i stvarno se bolje osećam. TSH mi je bio 8,84, a sad 2,1. Smanjila mi se nervoza, vrtoglavice dosta ređe imam, a bolja mi je i koncentracija.

Preporučujem svima koji imaju isti problem (usporen rad štitne žlezde) da koriste PRIMED 7, neće se pokajati.

Marica Gužvić,
Šekovići, BIH

PORUČITE PRIMED 7 ONLINE: http://primed7.hashimoto.rs/

PRIMED 7 je prirodan preparat, na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 7  povoljno deluje na otpornost organizma, a preporučuje se i osobama sa oslabljenom funkcijom štitaste žlezde (Hashimoto tireoiditis ili neki drugi proces koji uzrokuje oslabljenu funkciju štitaste žlezde).